Astazi va propun un chec cu nutella si cocos. Ce ar putea fi mai bun decat un desert care are si nutella si cocos?
Aveti nevoie de:
200 grame faina alba
o cana fulgi de cocos uscati
150 grame zahar brun
4 oua
80 ml ulei vegetal
200 ml lapte
200 grame nutella
1 plic praf de copt
optional: continutul unei pastai de vanilie; putina scortisoara pudra
Mod de preparare:
Incepem prin a amesteca bine ouale cu zaharul pana devin o spuma dubla ca volum.
Deasupra incorporam faina, praful de copt, fulgii de cocos si laptele. Amestecam bine pana cand obtinem un aluat omogen.
Asezam aluatul intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si unt/ulei iar deasupra cu o furculita sau cutit adaugam crema de ciocolata pe care o amestecam din loc in loc.
Introducem tava la 180 de grade pentru aproximativ jumatate de ora. Cand este gata taiem o felie, o punem alaturi de un pahar cu lapte si ne bucuram de un desert delicios.
Pofta Buna!